Informatie Xbox 360 ombouwen

Ombouwen van je Xbox360 is toegestaan in Nederland. Flash of te wel ombouw van je 360 console met iXtreme LT+ firmware maakt het mogelijk (eigen) backups af te spelen. Dit gebeurt op een veilige, softwarematige manier. Door deze programmering blijft de garantie na flash daarom nog intact!

Inleiding Xbox 360 ombouwen in Amsterdam
Wat kan je met een omgebouwde Xbox 360 doen?
Hoe wordt de Xbox 360 in Amsterdam omgebouwd?
Hoe zit het met de garantie?

Inleiding Xbox 360 ombouwen Amsterdam

Al sinds het ontstaan van gaming consoles zijn mensen begonnen met zoeken naar manieren om (eigen) gekopierde games af te spelen. Dit is tot op hede bijna met alle gaming consoles goed gelukt. Spelcomputermakers, of gameconsolemakers zoals Microsft, Sony en Nintendo proberen dit uiteraard sterk tegen te gaan. Zij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen software die het spelen van (eigen) gekopierde spellen tegengaat. Dit doen ze voornamelijk via updates, die meestal geinstalleerd worden na het het ‘online’ gaan. Ook kunnen er updates staan op de originele gamedisk. Microsft en Sony zijn inmiddels in een hevige strijd beland met mensen die manieren proberen te vinden om (eigen) gekopierde spellen af te spelen. Dit resulteert in een kat en muis spel. Op dit moment is het mogelijk om veilig de XBOX360 en de Playstation 3 om te bouwen / te flahen / firmware up te daten.

Wat kan je met een omgebouwde Xbox 360 doen?

Ombouwen maakt het mogelijk om (eigen) gekopierde spellen af te spelen, dit kan gebeuren met een een software en/of hardwarematig aanpak. x-mod.nl in Amsterdam levert in de meeste gevallen softwarematige aanpak bij het ombouwen waardoor de garantie nog intact blijft!

Hoe wordt de Xbox 360 in Amsterdam omgebouwd?

Bij de Xbox 360 wordt de DVD Drive voorzien van een iets aangepaste firmware genaamd “iXtreme LT+”. Hierdoor is het mogelijk om (eigen) gekopierde spellen af te spelen. De Xbox 360 wordt hiervoor uit elkaar gehaald, de werkruimte is in Amsterdam. Bij de Playstation 3 wordt de console voorzien van een iets aangepaste firmware. Hierdoor is het mogelijk om (eigen) gekopierde spellen af te spelen vanuit de interne of een externe hardeschijf. De Playstation 3 wordt niet uit elkaar gehaald.

Hoe zit het met de garantie?

x-mod.nl in Amsterdam levert voor Xbox 360 Phat alleen de softwarematige aanpak waardoor de garantie na het ombouwen / flashen / firmware update nog intact blijft! Er wordt 12 maanden garantie gegeven op het ombouwen en de originele firmware. De originele firmware van de Xbox 360 Phat en Slim wordt bewaard op een database in Amsterdam en kan, indien gewenst, per e-mail worden verstuurd. Bij het ombouwen kan er vrijwel niets misgaan, indien dit toch gebeurd dan wordt er door x-mod.nl een volledige nieuwe Xbox 360 vergoed! Indien de klant na het ombouwen / flashen / firmware update gebruik willen maken van de garantie bij Microsoft dan wordt er sterk aangeraden eerst contact op te nemen met x-mod.nl in Amsterdam.