Xbox 360 ombouwen is veilig

Is Xbox 360 ombouwen veilig?

Xbox ombouwen wordt door veel mensen gezien als een gevaarlijke daad. Toch is dat niet helemaal waar. In dit artikel zullen alle geheimen en de veiligheid voor ombouw van Microsofts console uitgebreid besproken worden. Mensen denken vaak dat de ombouw voor een defect in de Xbox kan zorgen. Dit is natuurlijk niet waar. Toch is het ombouwen niet helemaal veilig.

Waarom kan het Xbox 360 ombouwen gevaarlijk zijn?

 • De meeste ombouwers gaan niet netjes om met je Xbox.
  Kijk uit waar je je Xbox laat ombouwen. Veel mensen die zo’n console ombouwen doen het puur om geld te verdienen en niet voor de passie. Ga daarom altijd naar ons, de ombouw Specialist van je Xbox 360 in Amsterdam. Maak hier je afspraak voor Xbox 360 ombouwen.
 • Xbox 360 verliest in de meeste gevallen de garantie na de ombouw. Vooral de hardwarematige ombouwmethodes met solderen zijn de garantie doders.
  Na het ombouwen van je console gaat de garantie verloren. Als de box al redelijk oud is geldt deze regel niet op.
 • Xbox 360 kan gebanned worden van Xbox Live.
  Als Microsoft achter komt dat de 360 omgebouwd is dan zullen ze de console zelf bannen van Live. Het is daarna niet meer mogelijk om online te spelen.

Onwaarheden over veiligheid van Xbox 360 ombouwen.

 • Individuen denken dat het ombouwen van Xbox360 niet mag volgen de wet. Het tegenovergestelde is waar. Console flashen is absoluut toegestaan in Nederland, ook in Amsterdam.
 • Sommige mensen denken dat backup games schade brengt aan de Xbox 360 en de console sneller kapot gaat.
  Doordat mensen de console ombouwen gaan ze vaker spelen. De box draait meer uren en de console (waaronder ook de lens van de Xbox360) slijt sneller omdat er vaker op gespeeld wordt.

Conclusie Xbox 360 ombouwen veiligheid

Je kan met een gerust hart zeggen dat het veilig is dat Xbox 360 ombouwen.