Xbox flashen

Was je van plan om je Xbox 360 te laten flashen en wil meer informatie? Dan ben je op de juiste webpagina belandt. Wij flashen xboxen in Amsterdam als geen ander!

Flashen is een werkwoord dat gebruikt wordt voor het ombouwen van je Xbox 360. De bios van de consoles Drive wordt namelijk beschreven of te wel ‘geflashed’ met een andere bios. Daarna is het mogelijk om kopie games af te spelen met je geflashte Xbox.

Xbox flashen is absoluut niet gevaarlijk. Echter moet de console wel eerst uitelkaar gehaald worden. Dit duurt circa 5 minuten. Nadat de Xbox uit elkaar is, kan de Disc Drive aangesloten worden op de computer. Dan volgt een stap dat verschilt per Xbox. De Disc drive moet namelijk van de beveiliging af. Zodra de beveiliging van de console eraf is kan de originele firmware uitgelezen en opgeslagen worden. Bij de oude Xbox360 is de beveiliging niet sterk meer, het is relatief makkelijk om deze van de beveiling te halen en te flashen. Bij de nieuwere Xbox 360 Slim flash is het moeilijker. De Slim is namelijk beter beveiligd tegen het schrijven op de bios.

Waarom een Xbox 360 flash x-mod.nl?

  • Snelle en betrouwbare manier
  • Altijd de nieuwste apparatuur en firmware
  • Deskundig
  • Best geprijsde aanbieder

Kom vandaag nog langs bij Xbox360ombouwenamsterdam.com en laat je Xbox flashen!